SZTE - ETR - Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2008/2009 őszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (1. félévben)
1. évfolyam (1. félév) kurzusai:
LOEAT081/1:
Általános élelmiszertechnológiák 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Csanádi József Dr.
LOEAT071/1:
Élelmiszerbiztonság
(_Előadás, _Kollokvium).
Krisch Judit Éva Dr.
LOEAT111/1:
Élelmiszeripari méréstechnika és automatizálás
(_Laboratóriumi gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Gyeviki János
LOEAT021/1:
Fizikai kémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
LOEAE201/1:
Jogi ismeretek
(_Előadás, _Minősítés).
Szilné dr. Bottyán Tünde
LOEAT121/1:
Környezetgazdálkodási ismeretek
(_Előadás, _Kollokvium).
Beszédes Sándor
LOEAT131/1:
Marketing
(_Előadás, _Minősítés).
Gál József Dr.
LOEAT031/1:
Táplákozástudományi ismeretek
(_Előadás, _Minősítés).
Bajúsz Ildikó
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
LOEAT011/1:
Alkalmazott statisztika
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné dr. Horváth Mária Zsuzsanna
LOEAT083/1:
Általános élelmiszertechnológiák 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
LOEAT091/1:
Biotechnológia
(_Előadás, _Minősítés).
Soós József Dr.
LOEAT051/1:
Élelmiszeripari folyamatszervezés
(_Előadás, _Minősítés).
Rajkó Róbert Dr.
LOEAT041/1:
Élelmiszeripari transzportfolyamatok 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LOEAE181/1:
Élelmiszerminősítés
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Horváthné dr. Almássy Katalin
LOEAE161/1:
Iparági szakgéptan 1.
(_Előadás, _Minősítés).
Csanádi József Dr., Eszes Ferenc Dr., Jankóné Dr. Forgács Judit
LOEAE151/1:
Iparági szaktechnológiák 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Csanádi József Dr., Eszes Ferenc Dr., Jankóné Dr. Forgács Judit
Utolsó módosítás dátuma: 2008-07-30 08:53
© Makay Géza