SZTE - ETR - Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2008/2009 őszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (7. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (5. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (1. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
1. évfolyam (1. félév) kurzusai:
LEMAT021/1:
Alkalmazott informatika 1.
(_Számítógépes gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Fabulya Zoltán
LEMAT041/1:
Általános és szervetlen kémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Kovács Erzsébet Terézia Dr.
LEMAT061/1:
Biológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
LEMAT091/1:
Fizika 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Halászné Dr. Fekete Mária
LEMAT111/1:
Gépészeti alapismeretek
(_Laboratóriumi gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Tóth István Tibor Dr.
LEMAT011/1:
Matematika 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné dr. Horváth Mária Zsuzsanna
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LEMAT101/1:
Elektrotechnika
(_Előadás, _Kollokvium).
Varga László Dr.
LEMAT141/1:
Élelmiszerkémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
3. évfolyam (5. félév) kurzusai:
LEMAT031/1:
Biometria
(_Számítógépes gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné dr. Horváth Mária Zsuzsanna
LEMAT181/1:
Élelmiszerbiztonság alapjai
(_Előadás, _Kollokvium).
Kálmán Miklós Dr.
LEMAK021/1:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás
(_Előadás, _Minősítés).
Beszédes Sándor
LEMAT201/1:
Élelmiszeripari műveletek 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Rajkó Róbert Dr.
LEMAT243/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (A)
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
LEMAT243/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (N)
(_Előadás, _Kollokvium).
Csanádi József Dr.
LEMAT171/1:
Higiénia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LEMAN023/1:
Malomipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
LEMAN013/1:
Malomipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Véha Antal Dr.
4. évfolyam (7. félév) kurzusai:
LEMAA023/1:
Baromfiipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Jankóné Dr. Forgács Judit
LEMAA013/1:
Baromfiipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné Dr. Forgács Judit
LEMAT205/1:
Élelmiszeripari műveletek 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LEMAT261/1:
Gazdasági és élelmiszeripari jog
(_Előadás, _Minősítés).
Szilné dr. Bottyán Tünde
LEMAK011/1:
Minőségbiztosítási rendszerek 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LEMAT401/1:
Szakdolgozat 1.
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés).
Utolsó módosítás dátuma: 2008-07-30 08:53
© Makay Géza