SZTE - ETR - Markovics Erzsébet Dr. oktató kurzusai a 2008/2009 tavaszi félévre
LOEAT083/1:
Általános élelmiszertechnológiák 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT243/V:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT245/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LOEAE163/1:
Iparági szakgéptan 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE153/1:
Iparági szaktechnológiák 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN021/1:
Sütőipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAN021/1:
Sütőipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN021/1:
Sütőipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN022/1:
Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN022/2:
Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAN011/1:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN011/1:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA141/V:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN011/1:
Sütőipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN012/1:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN012/2:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29
© Makay Géza