SZTE - ETR - Véha Antal Dr. oktató kurzusai a 2008/2009 tavaszi félévre
LVALB7031/1:
Élelmiszerbiztonság laboratóriumi megközelítése
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE163/1:
Iparági szakgéptan 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE153/1:
Iparági szaktechnológiák 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN013/V:
Malomipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN013/V:
Malomipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LVALB7041/1:
Növényi eredetű funkcionális élelmiszerek
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29
© Makay Géza