SZTE - ETR - Csanádi József Dr. oktató kurzusai a 2008/2009 tavaszi félévre
VALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAG023/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 2.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAG023/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 2. ea.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAG024/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 2. gy.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LMGAG023/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT245/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LOEAE161/1:
Iparági szakgéptan 1.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE151/1:
Iparági szaktechnológiák 1.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAA025/1:
Tejipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA025/1:
Tejipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA026/1:
Tejipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA026/2:
Tejipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAA015/1:
Tejipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAA015/1:
Tejipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA016/1:
Tejipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA016/2:
Tejipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29
© Makay Géza