SZTE - ETR - Gerő László Dr. oktató kurzusai a 2008/2009 tavaszi félévre
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1151/1:
Élelmiszerek ált. és maradékanyag toxikológiája
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1151/1:
Élelmiszerek ált. és maradékanyag toxikológiája
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1151/1:
Élelmiszerek ált. és maradékanyag toxikológiája
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT171/1:
Higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMBT171/1:
Higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKA081/V:
Higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA024/1:
Korszerű táplálkozás
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA014/V:
Számítógépes kommunikáció
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29
© Makay Géza