SZTE - ETR - Horváthné dr. Almássy Katalin oktató kurzusai a 2008/2009 tavaszi félévre
NEMAT152/4:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE181/1:
Élelmiszerminősítés
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Laboratóriumi gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
LMGAT031/1:
Műszaki kémia
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT031/1:
Műszaki kémia
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT031/1:
Műszaki kémia ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29
© Makay Géza