SZTE - ETR - 'Ételkészítés' című kurzus adatai (2008/2009 tavaszi félév)

Kurzus címe: Ételkészítés
Kurzus kódja: FK_2413/052-1 (FK_2413 (2413_Vendéglátó tevékenység szervezése))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: Vendéglátó szakmenedzser (JGYPK Juhász Gyula Pedagógusképző Kar)
Melyik képzési programban: Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Ételkészítés
Javasolt legkorábbi félév: 1
Kötelező: Kötelező
Mikor: P 13.35-15.00
Hol: Hansági
Oktató(k): Sütő Csaba.
Meghirdető tanszék: Szakképzési, Távoktatási és Továbbképzési Központ
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 © Makay Géza