Kurzus címe: | Élelmiszeripari mikrobiológia |
Kurzus kódja: | LEHSZA011/V (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszeripari mikrobiológia |
Javasolt legkorábbi félév: | 1 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Fehér László Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 10 |
Óraszám: | Félévre 34 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |