SZTE - ETR - 'Takarítási, fertőtlenítési technológia' című kurzus adatai (2008/2009 tavaszi félév)

Kurzus címe: Takarítási, fertőtlenítési technológia
Kurzus kódja: LEHSZA048/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Takarítási, fertőtlenítési technológia
Javasolt legkorábbi félév: 4
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Vörös József Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 4
Óraszám: Félévre 8
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 © Makay Géza