| Kurzus címe: | Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC |
| Kurzus kódja: | LEHSZA021/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC |
| Javasolt legkorábbi félév: | 2 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Fehér László Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 6 |
| Óraszám: | Félévre 18 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |