SZTE - ETR - 'Húsipari technológia' című kurzus adatai (2008/2009 tavaszi félév)

Kurzus címe: Húsipari technológia
Kurzus kódja: LEMAA011/1 (LEMA-A (Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Húsipari technológia
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Eszes Ferenc Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 6
Óraszám: Félévre 25
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 © Makay Géza