Kurzus címe: | Húsipari technológia |
Kurzus kódja: | LEMAA011/1 (LEMA-A (Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Húsipari technológia |
Javasolt legkorábbi félév: | 6 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Eszes Ferenc Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 6 |
Óraszám: | Félévre 25 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |