Kurzus címe: | Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai |
Kurzus kódja: | LEMAT231/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai |
Javasolt legkorábbi félév: | 6 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Marosi Tibor Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Félévre 15 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |