SZTE - ETR - 'Higiénia' című kurzus adatai (2008/2009 tavaszi félév)

Kurzus címe: Higiénia
Kurzus kódja: LEMAT171/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Higiénia
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Gerő László Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 3
Óraszám: Félévre 8
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 © Makay Géza