Kurzus címe: | Malomipari technológia |
Kurzus kódja: | LEMAN013/V (LEMA-N (Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Malomipari technológia |
Javasolt legkorábbi félév: | 6 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Véha Antal Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 6 |
Óraszám: | Félévre 25 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |