| Kurzus címe: | Sütőipari technológia |
| Kurzus kódja: | LEMAN011/1 (LEMA-N (Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Sütőipari technológia |
| Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 6 |
| Óraszám: | Félévre 25 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |