Kurzus címe: | Élelmiszertechnológia alapjai 1. |
Kurzus kódja: | LEMBT241/1 (LEMB-T (Alapozó és szakmai törzsanyag)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszertechnológia alapjai 1. |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Jankóné Dr. Forgács Judit. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 5 |
Óraszám: | Félévre 15 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |