Kurzus címe: | Húsipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Kurzus kódja: | NEMAA021/1 (NEMA-A (Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Húsipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Eszes Ferenc Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 1 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |