Kurzus címe: | Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Kurzus kódja: | NEMAN012/2 (NEMA-N (Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 25 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |