Kurzus címe: | Élelmiszeripari műveletek 3. gy. |
Kurzus kódja: | NEMAT206/1 (NEMA-T (Alapozó tárgyak és szakmai törzsanyag)) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszeripari műveletek 3. gy. |
Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Rajkó Róbert Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
Óraszám: | Heti 1 |
Maximális létszám: | 25 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |