Kurzus címe: | Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása |
Kurzus kódja: | VALB2211/1 (VAL-B (Választható tantárgyak)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Mikor: | Órarendi megbeszélés: Péntek (02.06.) 10 óra |
Hol: | A ép. Tanácsterem |
Oktató(k): | Véha Antal Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 20 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |