SZTE - ETR - 'Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása' című kurzus adatai (2008/2009 tavaszi félév)

Kurzus címe: Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
Kurzus kódja: VALB2211/1 (VAL-B (Választható tantárgyak))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Mikor: Órarendi megbeszélés: Péntek (02.06.) 10 óra
Hol: A ép. Tanácsterem
Oktató(k): Véha Antal Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 20

Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 © Makay Géza