Kurzus címe: | Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1. |
Kurzus kódja: | VALB2101/1 (VAL-B (Választható tantárgyak)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1. |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Oktató(k): | Horváthné dr. Almássy Katalin. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 20 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |