SZTE - ETR - 'Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.' című kurzus adatai (2008/2009 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
Kurzus kódja: VALB2101/1 (VAL-B (Választható tantárgyak))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Horváthné dr. Almássy Katalin.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 20

Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 © Makay Géza