Kurzus címe: | Élelmiszeripari technológiák |
Kurzus kódja: | LMGAT221/1 (LMGA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszeripari technológiák |
Javasolt legkorábbi félév: | 2 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Jankóné Dr. Forgács Judit. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |