| Kurzus címe: | Élelmiszeripari technológiák ea. |
| Kurzus kódja: | NMGAT221/1 (NMGA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszeripari technológiák ea. |
| Javasolt legkorábbi félév: | 2 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Jankóné Dr. Forgács Judit. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |