| Kurzus címe: | Iparági szaktechnológiák 2. |
| Kurzus kódja: | LOEAE153/1 (LOEA-E (Élelmiszeripari technológia- és termékfejlesztés szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Iparági szaktechnológiák 2. |
| Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Gyimes Ernő Dr., Markovics Erzsébet Dr., Véha Antal Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 5 |
| Óraszám: | Félévre 18 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |