Kurzus címe: | Termékfejlesztés, innováció 1. |
Kurzus kódja: | LOEAE191/1 (LOEA-E (Élelmiszeripari technológia- és termékfejlesztés szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Termékfejlesztés, innováció 1. |
Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Balogh Sándor Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |