Kurzus címe: | Élelmiszeripari folyamatszervezés |
Kurzus kódja: | LOEAT051/1 (LOEA-T (Elméleti alapozás és szakmai törzsanyag)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszeripari folyamatszervezés |
Javasolt legkorábbi félév: | 2 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Rajkó Róbert Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |