SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari folyamatszervezés' című kurzus adatai (2008/2009 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari folyamatszervezés
Kurzus kódja: LOEAT051/1 (LOEA-T (Elméleti alapozás és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari folyamatszervezés
Javasolt legkorábbi félév: 2
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Rajkó Róbert Dr..
Meghirdető tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Félévre 10
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 © Makay Géza