SZTE - ETR - 'Élelmiszerbiztonság laboratóriumi megközelítése' című kurzus adatai (2008/2009 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszerbiztonság laboratóriumi megközelítése
Kurzus kódja: LVALB7031/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős)))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszerbiztonság laboratóriumi megközelítése
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Véha Antal Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Félévre 10
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 © Makay Géza