SZTE - ETR - 'Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek' című kurzus adatai (2008/2009 tavaszi félév)

Kurzus címe: Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek
Kurzus kódja: LVALB4141/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős)))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: vállalkozó-menedzser (A) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Vállalkozó-menedzser szak levelező 1. verzió [LVM_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Panyor Ágota.
Meghirdető tanszék: Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Félévre 8
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 © Makay Géza