| Kurzus címe: | Állatitermék feldolgozás II.; Szakirány: Állattenyésztési szakirány |
| Kurzus kódja: | MMLAL152 ism (MMLAL (Levelező tagozat_szakmai törzsanyag_Állattenyésztési szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | mezőgazdasági mérnök (A) (MGK Mezőgazdasági Kar) |
| Melyik képzési programban: | Mezőgazdasági mérnök_L [MM00_L] (A) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Állatitermék feldolgozás; Szakirány: Állattenyésztési szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 8 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Pinnyey Szilárd Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Félévre 0 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Leírás: | A mezőgazdaság jelenlegi igényeihez igazodó, az önálló vállalkozást segítő ismeretanyagot kívánunk átadni hallgatóinknak. Az általános tudnivalók mellett mind a termelő, mind a feldolgozó számára hasznos élelmiszerhigiéniai ismereteket adunk át. Az álla |