Kurzus címe: | Állatitermék feldolgozás II.; Szakirány: Állattenyésztési szakirány |
Kurzus kódja: | MMLAL152 ism (MMLAL (Levelező tagozat_szakmai törzsanyag_Állattenyésztési szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | mezőgazdasági mérnök (A) (MGK Mezőgazdasági Kar) |
Melyik képzési programban: | Mezőgazdasági mérnök_L [MM00_L] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Állatitermék feldolgozás; Szakirány: Állattenyésztési szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 8 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Pinnyey Szilárd Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 0 |
Maximális létszám: | -1 |
Leírás: | A mezőgazdaság jelenlegi igényeihez igazodó, az önálló vállalkozást segítő ismeretanyagot kívánunk átadni hallgatóinknak. Az általános tudnivalók mellett mind a termelő, mind a feldolgozó számára hasznos élelmiszerhigiéniai ismereteket adunk át. Az álla |