Kurzus címe: | Állatitermék feldolgozás; Szakirány: Távoktatás _ ökonómia, marketing szakirá |
Kurzus kódja: | MMTOMM111 ism (MMTOMM-T (MMTOMM-T)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | mezőgazdasági mérnök (A) (MGK Mezőgazdasági Kar) |
Melyik képzési programban: | Mezőgazdasági mérnök_T [MM00_T] (A) (távoktatási tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Állatitermék feldolgozás; Szakirány: Távoktatás _ ökonómia, marketing szakirá |
Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Kocsisné Gráff Myrtill Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 0 |
Maximális létszám: | -1 |
Leírás: | A tantárgy fő célkitúzése a mezőgazdaság jelenlegi igényeihez igazodó, az önálló vállalkozást segítő, mind a termelő, mind a feldolgozó számára hasznos élelmiszerhigiéniai ismeretanyag átadása a hallgatóknak. |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |