Kurzus címe: | Takarmányozástan |
Kurzus kódja: | LVBS7021 ism (LVBST (Szakmai törzsanyag)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | Vadgazda mérnöki BSc_L (MGK Mezőgazdasági Kar) |
Melyik képzési programban: | Vadgazda mérnöki BSc_L [VAD-B_L] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Takarmányozástan |
Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Avasi Zoltán Dr., Bodnárné Skobrák Erika, Szűcsné Dr. Péter Judit. |
Meghirdető tanszék: | Takarmányozási és Műszaki Intézet |
Kreditek száma: | 4 |
Óraszám: | Félévre 0 |
Maximális létszám: | -1 |
Leírás: | A hallgató a takarmány transzformációját az állati termékké válás folyamatában végigkövesse, az egészséges és gazdaságos takarmányozás alapelveit elsajátítsa. Ismerje meg a hallgató a takarmányok kémiai összetételét, etetésük szabályait, tartósításuk és t |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29 | © Makay Géza |