SZTE - ETR - Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2008/2009 tavaszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (5. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (7. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (1. félévben)
Félévhez nem kötött kurzusok
Félévhez nem kötött kurzusok:
LVALB2131/1:
Élelmiszerallergia
(_Előadás, _Minősítés).
Krisch Judit Éva Dr.
1. évfolyam (1. félév) kurzusai:
LEMAT111/V:
Gépészeti alapismeretek
(_Laboratóriumi gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Tóth István Tibor Dr.
LEMAT011/V:
Matematika 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné dr. Horváth Zsuzsanna
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
LEMAT022/1:
Alkalmazott informatika 2.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Fabulya Zoltán
LEMAT081/1:
Általános mikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Krisch Judit Éva Dr.
LEMAT071/1:
Élelmiszeripari nyersanyagismeret
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Ildikó, Szabó Pál Balázs
LEMAT093/1:
Fizika 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Halászné Dr. Fekete Mária
LEMAT121/1:
Közgazdaságtan
(_Előadás, _Kollokvium).
Gősi János Dr.
LEMAT013/1:
Matematika 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné dr. Horváth Zsuzsanna
LEMAT051/1:
Szerves és biokémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Kovács Erzsébet Terézia Dr.
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LEMAT101/V:
Elektrotechnika
(_Előadás, _Kollokvium).
Varga László Dr.
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
LEMAT031/1:
Biometria
(_Számítógépes gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné dr. Horváth Zsuzsanna
LEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
LEMBK021/1:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás
(_Előadás, _Minősítés).
Beszédes Sándor
LEMAT201/1:
Élelmiszeripari műveletek 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Rajkó Róbert Dr.
LEMBT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné Dr. Forgács Judit
LEMBT171/1:
Higiénia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
LEMBT163/1:
Ipari mikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
LEMBT191/1:
Méréstechnika és automatizálás
(_Előadás, _Kollokvium).
Sárosi József
3. évfolyam (5. félév) kurzusai:
LEMAT203/1:
Élelmiszeripari műveletek 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Rajkó Róbert Dr.
LEMAA021/1:
Húsipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Eszes Ferenc Dr.
LEMAA011/1:
Húsipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Eszes Ferenc Dr.
LEMAN021/1:
Sütőipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Markovics Erzsébet Dr.
LEMAN011/1:
Sütőipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LEMAA023/V:
Baromfiipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Jankóné Dr. Forgács Judit
LEMAT205/V:
Élelmiszeripari műveletek 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LEMAN023/V:
Malomipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
LEMAN013/V:
Malomipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Véha Antal Dr.
4. évfolyam (7. félév) kurzusai:
LEMAN025/1:
Édesipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
LEMAN015/1:
Édesipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyimes Ernő Dr.
LEMAT207/1:
Élelmiszeripari műveletek 4.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LEMAT211/1:
Munkavédelem
(_Előadás, _Minősítés).
LEMAA025/1:
Tejipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Csanádi József Dr.
LEMAA015/1:
Tejipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Csanádi József Dr.
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29
© Makay Géza