SZTE - ETR - Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2008/2009 tavaszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (8. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
Félévhez nem kötött kurzusok
Félévhez nem kötött kurzusok:
LVALB2131/1:
Élelmiszerallergia
(_Előadás, _Minősítés).
Krisch Judit Éva Dr.
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
LETTA012/V:
Matematika 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné dr. Horváth Zsuzsanna
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
LETTA114/V:
Műszeres analitika
(_Előadás, _Minősítés).
Bara Tamásné Dr.
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LETMA161/V:
Sütőipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Tóth Lajos
LETMA141/V:
Sütőipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
LETTA097/V:
Vállalkozási ism.
(_Előadás, _Minősítés).
Panyor Ágota
4. évfolyam (8. félév) kurzusai:
LETMA162/V:
Édesipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Tóth Lajos
LETMA142/V:
Édesipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyimes Ernő Dr.
LETKA043/V:
Élip. műveletek és berend. 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LETTA171/1:
Szakdolgozat készítés
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás).
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29
© Makay Géza