SZTE - ETR - Élelmiszermérnöki Intézet kurzusai a 2008/2009 tavaszi félévre
LGVAT081/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT081/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező B.verzió [LGV_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT083/V:
Agrártermelés természettudományi alapjai 2.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT083/V:
Agrártermelés természettudományi alapjai 2.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező B.verzió [LGV_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT083/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 2. ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAT083/1:
Általános élelmiszertechnológiák 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA016/1:
Általános higiénia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT081/1:
Általános mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT081/1:
Általános mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT081/1:
Általános mikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT082/1:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT082/2:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT082/3:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA023/V:
Baromfiipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA023/V:
Baromfiipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAT091/1:
Biotechnológia
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAT401/1:
Diplomadolgozat 1.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés)
LEHSZA061/1:
Diplomatervezés-, készítés
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
LEMAN025/1:
Édesipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAN025/1:
Édesipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN025/1:
Édesipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN026/1:
Édesipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN026/2:
Édesipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAN015/1:
Édesipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN015/1:
Édesipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA142/V:
Édesipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN015/1:
Édesipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN016/1:
Édesipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN016/2:
Édesipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA013/V:
Élelmiszer-biztonsági program
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LVALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT152/1:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT152/2:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT152/3:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT152/4:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LVALB7031/1:
Élelmiszerbiztonság laboratóriumi megközelítése
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1151/1:
Élelmiszerek ált. és maradékanyag toxikológiája
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1151/1:
Élelmiszerek ált. és maradékanyag toxikológiája
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1151/1:
Élelmiszerek ált. és maradékanyag toxikológiája
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA022/1:
Élelmiszerek és csomagoló anyagok toxikológiája
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA012/V:
Élelmiszeripari környezetvédelem alapjai
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA011/V:
Élelmiszeripari mikrobiológia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT071/1:
Élelmiszeripari nyersanyagismeret
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT071/1:
Élelmiszeripari nyersanyagismeret
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LMGAG023/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 2.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAG023/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 2. ea.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAG024/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 2. gy.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LMGAG023/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT221/1:
Élelmiszeripari technológiák
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT221/1:
Élelmiszeripari technológiák
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT221/1:
Élelmiszeripari technológiák ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAT101/1:
Élelmiszeripari üzemek tervezése, telepítése
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LOEAE181/1:
Élelmiszerminősítés
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Laboratóriumi gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
LEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMBT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT242/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/3:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/4:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT243/V:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT245/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT245/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT071/1:
Élip. nyersanyagismeret
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT131/1:
Gazdasági jog
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGBT131/1:
Gazdasági jog
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT131/1:
Gazdasági jog ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EFBN06L-1:
Gépelemek
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA028/1:
Hatósági ellenőrzés
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT171/1:
Higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMBT171/1:
Higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKA081/V:
Higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAA021/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA021/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA021/1:
Húsipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA022/1:
Húsipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA022/2:
Húsipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAA011/1:
Húsipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAA011/1:
Húsipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA011/1:
Húsipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA012/1:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA012/2:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE161/1:
Iparági szakgéptan 1.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE163/1:
Iparági szakgéptan 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE151/1:
Iparági szaktechnológiák 1.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LOEAE153/1:
Iparági szaktechnológiák 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT163/1:
Ipari mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMBT163/1:
Ipari mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA031/1:
Jogi szabályozás
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT101/1:
Kertészet ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT102/1:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT102/2:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT102/3:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA024/1:
Korszerű táplálkozás
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA032/1:
Környezetvédelmi jog
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAN023/V:
Malomipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAN023/V:
Malomipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAN013/V:
Malomipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN013/V:
Malomipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
EFBN09E-1:
Mechanikai műveletek és gépek
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
EFBN09L-1:
Mechanikai műveletek és gépek
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
LMGAT153/1:
Mezőgazdasági ismeretek 2.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT153/1:
Mezőgazdasági ismeretek 2.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT153/1:
Mezőgazdasági ismeretek 2. ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NMGAT154/1:
Mezőgazdasági ismeretek 2. gy.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NMGAT154/2:
Mezőgazdasági ismeretek 2. gy.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EFBN07E-1:
Minőségbiztosítás
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
EFBN07E-1:
Minőségbiztosítás
;
Környezetmérnöki BSc_N [KTM-B_N] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT211/1:
Munkavédelem
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT211/1:
Munkavédelem
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT291/1:
Munkavédelem
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGBT291/1:
Munkavédelem
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAT211/1:
Munkavédelem ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT031/1:
Műszaki kémia
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT031/1:
Műszaki kémia
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT031/1:
Műszaki kémia ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LETTA114/V:
Műszeres analitika
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB7041/1:
Növényi eredetű funkcionális élelmiszerek
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT091/1:
Növénytermesztés
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LGVAT091/1:
Növénytermesztés
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező B.verzió [LGV_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN021/1:
Sütőipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAN021/1:
Sütőipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN021/1:
Sütőipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN022/1:
Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN022/2:
Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAN011/1:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN011/1:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA141/V:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN011/1:
Sütőipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN012/1:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN012/2:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT401/1:
Szakdolgozat
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés)
LEMAT401/1:
Szakdolgozat 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés)
LEMAT402/1:
Szakdolgozat 2.
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés)
LETTA171/1:
Szakdolgozat készítés
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
NETTA131/1:
Szakdolgozat készítés
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA014/V:
Számítógépes kommunikáció
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA023/1:
Személyi higiénia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT051/1:
Szerves és biokémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT051/1:
Szerves és biokémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT051/1:
Szerves és biokémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT052/1:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT052/2:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT052/3:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA048/1:
Takarítási, fertőtlenítési technológia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA025/1:
Tejipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA025/1:
Tejipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA025/1:
Tejipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA026/1:
Tejipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA026/2:
Tejipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAA015/1:
Tejipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAA015/1:
Tejipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA015/1:
Tejipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA016/1:
Tejipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA016/2:
Tejipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA021/1:
Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA051/1:
Új minőségbiztosítási rendszerek
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA015/V:
Vállalati gazdaságtan
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA046/1:
Üzemterületek és berendezések higiéniája
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
EKOA011/V:
Ökológiai gazdálkodás
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/V:
Ökológiai gazdálkodás
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/V:
Ökológiai gazdálkodás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/V:
Ökológiai gazdálkodás
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/V:
Ökológiai gazdálkodás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/V:
Ökológiai gazdálkodás
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/V:
Ökológiai gazdálkodás
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/V:
Ökológiai gazdálkodás
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-04-14 08:29
© Makay Géza