SZTE - ETR - Molnár Pál Dr. oktató kurzusai a 2009/2010 őszi félévre
LEMAT231/1:
Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMBT231/1:
Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAK011/1:
Minőségbiztosítási rendszerek 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LOEAT061/1:
Minőségirányítás 1.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LOEAT063/1:
Minőségirányítás 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59
© Makay Géza