SZTE - ETR - Sütő Csaba oktató kurzusai a 2009/2010 őszi félévre
FK_2413/052-1:
Ételkészítés A hét
;
Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
FK_2413/051-1:
Ételkészítés A hét 1. és 3. csoport
;
Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
FK_2413/051-2:
Ételkészítés A hét 2. csoport
;
Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
FK_2413/052-2:
Ételkészítés B hét
;
Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
FK_2413/051-3:
Ételkészítés B hét 1. és 3. csoport
;
Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
FK_2413/051-4:
Ételkészítés B hét 2. csoport
;
Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59
© Makay Géza