SZTE - ETR - Fehér László Dr. oktató kurzusai a 2009/2010 őszi félévre
BTCS091E-2:
Élelmiszerbiztonság
;
Biológus_N [B003_N] (E) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA021/V:
Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59
© Makay Géza