SZTE - ETR - Jankóné Dr. Forgács Judit oktató kurzusai a 2009/2010 őszi félévre
LEMAA023/1:
Baromfiipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA023/1:
Baromfiipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA023/1:
Baromfiipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA024/1:
Baromfiipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAA013/1:
Baromfiipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAA013/1:
Baromfiipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA013/1:
Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA014/1:
Baromfiipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LOEAE165/1:
Iparági szakgéptan 3.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE155/1:
Iparági szaktechnológiák 3.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59
© Makay Géza