SZTE - ETR - 'Kockázatelemzés az élelmiszeriparban' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Kockázatelemzés az élelmiszeriparban
Kurzus kódja: LEHSZA027/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Kockázatelemzés az élelmiszeriparban
Javasolt legkorábbi félév: 3
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Biacs Péter Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 6
Óraszám: Félévre 16
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza