SZTE - ETR - 'Baromfiipari technológia' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Baromfiipari technológia
Kurzus kódja: LEMAA013/1 (LEMA-A (Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Baromfiipari technológia
Javasolt legkorábbi félév: 7
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Jankóné Dr. Forgács Judit.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 6
Óraszám: Félévre 25
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza