SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari műveletek 1.' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari műveletek 1.
Kurzus kódja: LEMAT201/V (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari műveletek 1.
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Rajkó Róbert Dr..
Meghirdető tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Félévre 10
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza