SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari műveletek 2.' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari műveletek 2.
Kurzus kódja: LEMAT203/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari műveletek 2.
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Rajkó Róbert Dr..
Meghirdető tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Kreditek száma: 5
Óraszám: Félévre 20
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza