Kurzus címe: | Élelmiszertechnológia alapjai 2. (A) |
Kurzus kódja: | LEMAT243/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag) ) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszertechnológia alapjai 2. |
Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 4 |
Óraszám: | Félévre 15 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |