SZTE - ETR - 'Élelmiszertechnológia alapjai 3. (N)' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszertechnológia alapjai 3. (N)
Kurzus kódja: LEMAT245/2 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszertechnológia alapjai 3.
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Csanádi József Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Félévre 15
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza