| Kurzus címe: | Betegségmegelőző táplálkozás |
| Kurzus kódja: | LVALB2161/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős)) ) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Betegségmegelőző táplálkozás |
| Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Szabó Pál Balázs Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Félévre 10 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |