SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai
Kurzus kódja: LEMBT231/1 (LEMB-T (Alapozó és szakmai törzsanyag) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai
Javasolt legkorábbi félév: 3
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Molnár Pál Dr..
Meghirdető tanszék: Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Kreditek száma: 3
Óraszám: Félévre 10
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza