Kurzus címe: | Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai |
Kurzus kódja: | LEMBT231/1 (LEMB-T (Alapozó és szakmai törzsanyag) ) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai |
Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Molnár Pál Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |