SZTE - ETR - 'Élelmiszermikrobiológia' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszermikrobiológia
Kurzus kódja: LEMBT161/1 (LEMB-T (Alapozó és szakmai törzsanyag) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszermikrobiológia
Javasolt legkorábbi félév: 3
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Soós József Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 4
Óraszám: Félévre 15
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza