| Kurzus címe: | Élelmiszertechnológia alapjai 2. (A) |
| Kurzus kódja: | LEMBT243/1 (LEMB-T (Alapozó és szakmai törzsanyag) ) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszertechnológia alapjai 2. |
| Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 5 |
| Óraszám: | Félévre 15 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |