SZTE - ETR - 'Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy. (A)' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy. (A)
Kurzus kódja: NEMAT244/1 (NEMA-T (Alapozó tárgyak és szakmai törzsanyag) )
Kurzus típusa: _Gyakorlat, _Aláírás
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy.
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Markovics Erzsébet Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 30

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza